Главная | Регистрация | Вход | RSSНеділя, 19.05.2024, 00:36

Новгородківська ЗШ І-ІІІ ступенів

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Вересень » 26 » Тиждень молодого вчителя
08:19
Тиждень молодого вчителя

Для адаптації молодих вчителів

з 14.03.2016 – 18.03.2016 року проведено тиждень молодого вчителя.

Перші кроки молодого вчителя на шляху педагогічної творчості в школі завжди супроводжуються як зацікавленістю учнів, колег до особистості молодого фахівця, його стилю проводити різні навчальні та виховні заходи, так і необхідністю оволодіння ним багатим за обсягом інформаційним матеріалом з різних питань навчання та виховання підростаючого покоління. Перші п’ять років у школі – це час адаптації випускника ВНЗ до умов роботи в школі. Молодий спеціаліст на початку педагогічної діяльності зазвичай достатньо знає, але мало чого вміє. Проблеми, що виникають перед молодим учителем, потребують спільного їх вирішення з адміністрацією навчального закладу, місцевим органом управління освітою, методичними службами різних рівнів.

                                        В ході проведення тижня молодого вчителя проведено відкриті уроки: інтегрований курс «Література» 8 клас «Антуан де Сент Экзюпері «Маленький принц». Постижение героями главных жизненных ценностей» (вчитель Кольцова О.Т.), англійська мова 6 клас «Добро пожаловать в Украину» (вчитель Ступак М.В.), інформатика 5 клас «Создание орнамента с помощью графического редактора Paint» (вчитель Фурман Т.М.). Діяла постійна виставка «Тобі, молодий учителю». Проведено квест для молодих вчителів «Як я вивчив свою школу?» Підсумком тижня стала педагогічна рада, де молоді вчителі поділились досвідом з використання ІКТ на своїх уроках, а їх наставники дали рекомендації для поліпшення навчально-виховного процесу.

            Серед якостей учителя, якими він має володіти, аби успішно навчати учнів, діти називають доброту, розум, терпеливість, ввічливість, чесність, співчутливість, строгість.

            Це повинен пам’ятати кожен учитель, а особливо молодий, який тільки починає роботу в школі.   

Отже, педагогічний колектив і адміністрація школи докладають максимум зусиль до виховання з молодого вчителя досвідченого педагога, який подав би учням приклад самовдосконалення, допоміг би їм знайти власний шлях до храму знань.

 

Просмотров: 391 | Добавил: yussya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz